HairBreak

Parturi-kampaamo, hiustuote myymälä

Ajanhenkiset, modernit värjäykset ja leikkaukset sekä tutut klassikot. Hiustenpidennykset kuuluvat myös osaamiseemme. Hiusten hoito- ja muotoilutuotteista valikoimiimme kuuluu Kevin Murphy, Living Proof, Eleven sekä K18 ja Brazilian bond builder. Hiusten värjäyksissä ja sävytyksissä käytämme Suomalaisen Sim Finlandin hajusteettomia, ammoniakittomia, vegaanisia värejä.

Henkilökunta

Employee picture

Nanne (finnish)

Parturi-kampaaja Hius-ja kosmetiikkaneuvoja (palvelu kieli finnish, suomi) -Hiusten suuret muutostyöt -Erikoisvärjäykset -Vaalennukset -Raidat -Kiharat ja suoristukset. -Hiustenpidennykset -Kulmien väri ja muotoilu.

Employee picture

Stella B.

Parturi-kampaaja. (swedish, finnish, english) Palvelen teitä ruotsin, suomen ja englannin kielellä. -Hiusten monipuoliset värjäykset -Balayage -Vaalennukset -Hiustenleikkaukset Erityisesti Balayage värjäykset ovat intohimoni

Ajanvaraus

Hinnat ovat alkaen hintoja. Hinta niin väreissä ja raidoissa, kiharoissa, hoidoissa kuin leikkauksissakin koostuu yksilöllisesti hiustesi pituuden, paksuuden, käytetyn ajan sekä mallin mukaan. Emme vastaanota tekstiviestejä.

Yhteystiedot

Espoon Suurpelto Maakirjantie 1 02250 Espoo +35844 980 8092 Emme vastaanota tekstiviestejä.

Sijainti

 HairBreak

 +358449808092

 Maakirjantie 1 LT 2 02250 Espoo