HairBreak

Parturi-kampaamo, hiustuote myymälä

Meillä tehdään perinteiset, luonnolliset hiuskäsittelyt ja rohkeat monipuoliset värit ja leikkaukset. Balayage, ombre, root shadow, lowligh, raidat, ns. vapaan käden tekniikat jne. Isot muutokset väreineen ovat meille intohimo. Hiustenpidennykset kuuluvat myös osaamisalueeseemme. Hiusten ja hiuspohjan hoidot sekä aina valloittavat kiharat, mutta myös hiusten suoristukset. Hiusten hoito- ja muotoilutuotteista valikoimiimme kuuluu Kevin Murphy, Livingproof, Eleven sekä K18 ja Brazilian bond builder. Hiusten värjäyksissä ja sävytyksissä käytämme Suomalaisen Sim Finlandin tuoksuttomia, ammoniakittomia, vegaanisia värejä. Voimakkaissa väreissä, (esim. Sininen, turkoosi, vihreä, keltainen) käytämme Pulp Riot:in vegaanisia puolikestovärejä. Mitään tuotteistamme ei ole testattu eläinkokein.

Staff

Employee picture

Nanne

Parturi-kampaaja. (palvelu kieli suomi, finnish) Hiusten suuret muutostyöt, monipuoliset erikoisvärjäykset, vaalennukset, värjäykset ja raidat. Balayage, ombre, root shadow. Leikkaukset ja kiharat, myös hiusten suoristukset ja pidennykset.

Employee picture

Stella B.

Parturi-kampaaja. (swedish, finnish, english) Palvelen teitä ruotsin, suomen ja englannin kielellä. Pidän hyvin paljon värjäystöistä, ja balayage sekä vaalennukset ovat lempipuuhaani sekä erityisosaamistani. Erilaiset väritekniikat, mm. Balayage. Raidoitukset, vaalennukset. Leikkaukset.

Gift Cards

Appointment

Hinnat ovat alkaen hintoja. Hinta niin väreissä ja raidoissa, kiharoissa kuin leikkauksissakin koostuu yksilöllisesti hiustesi pituuden, paksuuden, käytetyn ajan sekä mallin mukaan. Emme vastaanota tekstiviestejä.

Contact info

Espoon Suurpelto Maakirjantie 1 02250 Espoo +35844 980 8092 Emme vastaanota tekstiviestejä.

Location

 HairBreak

 +358449808092

 Maakirjantie 1 LT 2 02250 Espoo