HairBreak

Parturi-kampaamo, hiustuote myymälä

Meillä tehdään perinteiset, luonnolliset hiuskäsittelyt ja rohkeat monipuoliset värit ja leikkaukset. Balayage, ombre, root shadow, lowligh, raidat, ns. vapaan käden tekniikat jne. Isot muutokset väreineen ovat meille intohimo. Hiustenpidennykset kuuluvat myös osaamisalueeseemme. Hiusten ja hiuspohjan hoidot sekä aina valloittavat kiharat, mutta myös hiusten suoristukset. Hiusten hoito- ja muotoilutuotteista valikoimiimme kuuluu Kevin Murphy, Living Proof, Eleven sekä K18 ja Brazilian bond builder. Hiusten värjäyksissä ja sävytyksissä käytämme Suomalaisen Sim Finlandin tuoksuttomia, ammoniakittomia, vegaanisia värejä. Voimakkaissa väreissä, (esim. Sininen, turkoosi, vihreä, keltainen) käytämme Pulp Riot:in vegaanisia puolikestovärejä.

Henkilökunta

Employee picture

Nanne (finnish)

Parturi-kampaaja Hius-ja kosmetiikka neuvoja (palvelu kieli finnish, suomi) Hiusten suuret muutostyöt, monipuoliset erikoisvärjäykset, moniväri värjäykset, vaalennukset, värjäykset ja raidat. Balayage, ombre, root shadow, useat erilaiset tekniikat. Leikkaukset ja kiharat, myös hiusten suoristukset ja pidennykset. Ripsien ja kulmien värjäykset, sekä muotoilu.

Employee picture

Stella B.

Parturi-kampaaja. (swedish, finnish, english) Palvelen teitä ruotsin, suomen ja englannin kielellä. Hiusten monipuoliset värjäykset, balayage sekä vaalennukset eri tekniikoin ovat lempipuuhaani sekä erityisosaamistani. Hiusten leikkaukset.

Ajanvaraus

Hinnat ovat alkaen hintoja. Hinta niin väreissä ja raidoissa, kiharoissa kuin leikkauksissakin koostuu yksilöllisesti hiustesi pituuden, paksuuden, käytetyn ajan sekä mallin mukaan. Emme vastaanota tekstiviestejä.

Yhteystiedot

Espoon Suurpelto Maakirjantie 1 02250 Espoo +35844 980 8092 Emme vastaanota tekstiviestejä.

Sijainti

 HairBreak

 +358449808092

 Maakirjantie 1 LT 2 02250 Espoo